Computer Reparaties

VandekamIT streeft ernaar de klant een goede service te verlenen voor een scherpe prijs. De professionals van VandekamIT controleren daarom zorgvuldig wat het probleem is met het doel het probleem zonder hoge e..

Lees Verder

Computer Onderhoud

Onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw PC. Door regelmatig uw software bij te werken, harde schijf te optimaliseren en het scannen op schadelijke bestanden, zoals spyware en in ergere gevallen viruss..

Lees Verder

Computer Hulp

Snel uw computerprobleem opgelost, met hulp op afstand De hulp op afstand software stelt mij in staat snel en adequaat uw computerproblemen op te lossen. Na het downloaden klikt u op uitvoeren, u geeft mij..

Lees Verder
HardwareChip

VandekamIT streeft ernaar de klant een goede service te verlenen voor een scherpe prijs. De professionals van VandekamIT controleren daarom zorgvuldig wat het probleem is met het doel het probleem zonder hoge extra kosten op te lossen.
Dit betekent o.a. dat we alleen onderdelen vervangen als deze echt defect zijn. In veel gevallen is een update of installatie van aangepaste software, die de onderdelen aansturen, voldoende om uw PC weer werkend te krijgen. Mocht het noodzakelijk zijn een onderdeel te vervangen, dan zullen we dit eerst met u bespreken en de gewenste oplossing realiseren.
Dit verstaan wij onder goede service en natuurlijk voor een scherpe prijs.

 

Waarom VandekamIT?

  • IT-Professionals
  • Service!
  • No cure, No pay!
  • Lage voorrijkosten (géén voorrijkosten in regio Helmond)

Installatie & Troubleshooting

Vanaf €30,- per uur

Ook aan huis!

In Helmond geen voorrijkosten


Mail of bel voor een afspraak

MCTS