Computer Reparaties

VandekamIT streeft ernaar de klant een goede service te verlenen voor een scherpe prijs. De professionals van VandekamIT controleren daarom zorgvuldig wat het probleem is met het doel het probleem zonder hoge e..

Lees Verder

Computer Onderhoud

Onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw PC. Door regelmatig uw software bij te werken, harde schijf te optimaliseren en het scannen op schadelijke bestanden, zoals spyware en in ergere gevallen viruss..

Lees Verder

Computer Hulp

Snel uw computerprobleem opgelost, met hulp op afstand De hulp op afstand software stelt mij in staat snel en adequaat uw computerproblemen op te lossen. Na het downloaden klikt u op uitvoeren, u geeft mij..

Lees Verder

My Computer

Snel uw computerprobleem opgelost, met hulp op afstand

De hulp op afstand software stelt mij in staat snel en adequaat uw computerproblemen op te lossen. Na het downloaden klikt u op uitvoeren, u geeft mij het ID en het wachtwoord door dat u op uw scherm ziet, en ik kan direct met u meekijken om het probleem te verhelpen.

 

De meeste problemen worden met hulp op afstand snel opgelost. Mocht ik met hulp op afstand toch niet tot een oplossing komen, dan betaalt u uiteraard niets. Ik maak in dat geval graag een afspraak met u om op locatie het probleem te verhelpen.

 

Klik hier om Hulp Op Afstand te starten.

 

HulpOpAfstand

 

De kosten voor deze dienst kunt u vinden in het menu Tarieven.

Installatie & Troubleshooting

Vanaf €30,- per uur

Ook aan huis!

In Helmond geen voorrijkosten


Mail of bel voor een afspraak

MCTS